Toestellen

Bij Drone Class heeft u keuze uit verschillende toestellen en ontvangt u extra voordeel bij de aankoop van uw drone.

DJI Toestellen

Toestellen waarmee u altijd in 4K kunt filmen, met een minimale vliegtijd van boven de 30 minuten. Elk toestel heeft zijn eigen specialiteiten. Klik op een toestel voor meer info!

Een toestel kopen

Lees hieronder wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een toestel bij Drone Class.

Vooraf advies

Als opleider zijn wij goed bekend met de toestellen van DJI waar onze klanten mee vliegen. Vraag ons gerust om advies voordat u tot aanschaf overgaat.

Zorgeloos vliegen

Op de toestellen van DJI zit standaard twee jaar fabrieksgarantie en DJI heeft een eigen reparatiecentrum in Nederland, mocht de drone gerepareerd moeten worden.

Gratis verzending

Als u bij Drone Class een toestel bestelt, dan is de verzending van uw drone gratis. Uw toestel wordt bezorgd door DHL Parcel. Wij gaan snel voor u aan de slag!

Trainingsvoordeel

Wilt u leren vliegen met uw toestel? Een video leren maken met mooie droneshots? Dat kan uiteraard met uw nieuwe toestel! Op de training zit korting inbegrepen.

Nieuwsgierig naar onze toestellen?

In onze webshop vindt u alle informatie.

Assortiment toestellen

DJI Mini 3 Pro

De DJI Mini 3 Pro is een inklapbaar toestel onder de 250 gram. Voor dit toestel heeft u geen EU Dronebewijs nodig. Wij raden de training voor het Basiscertificaat A1-A3 aan, waar u 25% korting op krijgt.

DJI Avata

De DJI Avata met bril laat u vliegen in first person view en is uitermate geschikt voor spectaculaire beelden en overgangen tussen binnen- en buitenopnames.

DJI Mavic 3 Classic

De DJI Mavic 3 Classic is de budgetversie van de Mavic 3. Zonder zoomlens, maar met verder alle kwaliteiten van dit vlaggenschiptoestel. De Classic is de eerste DJI drone met een C1 label.

DJI Mavic 3

De DJI Mavic 3 is momenteel het beste toestel voor consumenten en voor professionele filmmakers die houden van een compacte drone. De Mavic 3 heeft een speciale Cine uitvoering voor filmen in 5.1K.

DJI Mavic 3 Enterprise

De DJI Mavic 3 Enterprise is het commerciële werkpaard dat dankzij een mechanische shutter uitermate geschikt is voor mapping. Met dit toestel vliegt u ook in ATTI mode en kan met apps zoals DroneDeploy overweg.

DJI Mavic 3 Thermal

De DJI Mavic 3 Thermal is een toestel waarmee u niet alleen RGB foto’s kunt maken. Het toestel bevat ook een thermische camera, ideaal voor inspecties van woningen en zonnepanelen.

Neem met ons contact op

Hieronder vindt u alle opties: