Toestellen

Bij Drone Class heeft u keuze uit verschillende toestellen en ontvangt u extra voordeel bij de aankoop van uw drone.

DJI Toestellen

Toestellen waarmee u altijd in 4K kunt filmen, met een minimale vliegtijd van boven de 30 minuten. Elk toestel heeft zijn eigen specialiteiten. Klik op een toestel voor meer info!

Een toestel kopen

Lees hieronder wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een toestel bij Drone Class.

Vooraf advies

Als opleider zijn wij goed bekend met de toestellen van DJI waar onze klanten mee vliegen. Vraag ons gerust om advies voordat u tot aanschaf overgaat.

Zorgeloos vliegen

Op de toestellen van DJI zit standaard twee jaar fabrieksgarantie en DJI heeft een eigen reparatiecentrum in Nederland, mocht de drone gerepareerd moeten worden.

Gratis verzending

Als u bij Drone Class een toestel bestelt, dan is de verzending van uw drone gratis. Uw toestel wordt bezorgd door DHL Parcel. Wij gaan snel voor u aan de slag!

Trainingsvoordeel

Wilt u leren vliegen met uw toestel? Een video leren maken met mooie droneshots? Dat kan uiteraard met uw nieuwe toestel! Op de training zit korting inbegrepen.

Nieuwsgierig naar onze toestellen?

In onze webshop vindt u alle informatie.

Assortiment toestellen

DJI Air 3

De DJI Air 3 is een compact toestel met C1 label en geavanceerde camera, die voor zowel beginners als gevorderde vliegers interessant is. Voor deze drone haalt u het Basiscertificaat A1-A3, waar u 25% korting op krijgt.

DJI Avata

De DJI Avata met bril laat u vliegen in first person view en is uitermate geschikt voor spectaculaire beelden en overgangen tussen binnen- en buitenopnames.

DJI Mavic 3 Classic

De DJI Mavic 3 Classic is de budgetversie van de Mavic 3. Zonder zoomlens, maar met verder alle kwaliteiten van dit vlaggenschiptoestel. De Classic is de eerste DJI drone met een C1 label.

DJI Mavic 3 (Pro)

De DJI Mavic 3 en DJI Mavic 3 Pro zijn de beste toestellen voor consumenten en voor professionele filmmakers die houden van een compacte drone. De Mavic 3 serie heeft een Cine uitvoering voor filmen in Apple ProRes.

DJI Mavic 3 Enterprise

De DJI Mavic 3 Enterprise is het commerciële werkpaard dat dankzij een mechanische shutter uitermate geschikt is voor mapping. Met dit toestel vliegt u ook in ATTI mode en kan met apps zoals DroneDeploy overweg.

DJI Mavic 3 Thermal

De DJI Mavic 3 Thermal is een toestel waarmee u niet alleen RGB foto’s kunt maken. Het toestel bevat ook een thermische camera, ideaal voor inspecties van woningen en zonnepanelen.

DJI Mavic 30(T)

De DJI Mavic 30(T) is als een van de weinige drones bestand tegen stof en water. Het toestel heeft zeer geavanceerde camera’s aan boord. Voor DJI Dock is er straks een aangepaste versie van dit toestel, dat wordt meegeleverd.

DJI Inspire 3

De DJI Inspire 3 is een high-end oplossing voor de filmindustrie, waarin 8K opnames inmiddels de nieuwe standaard zijn. Bereid u voor op intelligente vliegmodi, de RC Pro Plus controller met dual remote optie en vele extra’s.