Toestellen

Bij Drone Class heeft u keuze uit verschillende toestellen en ontvangt u extra voordeel bij de aankoop van uw drone.

DJI Toestellen

Toestellen waarmee u altijd in 4K kunt filmen, met een minimale vliegtijd van boven de 30 minuten. Elk toestel heeft zijn eigen specialiteiten. Klik op een toestel voor meer info!

Een toestel kopen

Lees hieronder wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een toestel bij Drone Class.

Vooraf advies

Als opleider zijn wij goed bekend met de toestellen van DJI waar onze klanten mee vliegen. Vraag ons gerust om advies voordat u tot aanschaf overgaat.

Zorgeloos vliegen

Op de toestellen van DJI zit standaard twee jaar fabrieksgarantie en DJI heeft een eigen reparatiecentrum in Nederland, mocht de drone gerepareerd moeten worden.

Gratis verzending

Als u bij Drone Class een toestel bestelt, dan is de verzending van uw drone gratis. Uw toestel wordt bezorgd door DHL Parcel. Wij gaan snel voor u aan de slag!

Trainingsvoordeel

Wilt u leren vliegen met uw toestel? Een video leren maken met mooie droneshots? Dat kan uiteraard met uw nieuwe toestel! Op de training zit korting inbegrepen.

Nieuwsgierig naar onze toestellen?

In onze webshop vindt u alle informatie.

Assortiment toestellen

DJI Mini 2

De DJI Mini 2 is een inklapbaar toestel onder de 250 gram. Voor dit toestel heeft u geen EU Dronebewijs nodig. Wij raden de training voor het Basiscertificaat A1-A3 aan, waar u 25% korting op krijgt.

DJI Air 2S

De DJI Air 2S is een compact toestel met een verrassend goede camerasensor waarmee u mooie droneshots kunt maken. Dit toestel kan tot 1 januari 2024 in subcategorie A2 gevlogen worden.

DJI FPV Combo

De DJI FPV Combo biedt een eerste, soepel en veilige kennismaking met first person view vliegen, waarbij u de DJI Goggles V2 (bril met ingebouwd scherm) op heeft. Het toestel haalt de 140 kilometer per uur!

DJI Mavic 3

De DJI Mavic 3 is momenteel het beste toestel voor consumenten en voor professionele filmmakers die houden van een compacte drone. De Mavic 3 heeft een speciale Cine uitvoering voor filmen in 5.1K.

DJI Phantom 4 Pro V.2.0

De DJI Phantom 4 Pro V.2.0 is vooral geschikt voor inspectiewerkzaamheden, maar heeft als een van de weinige toestellen opties zoals vliegen in ATTI mode en kan met apps zoals DroneDeploy overweg.

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

De DJI Mavic 2 Enterprise Advanced is een geavanceerd werkpaard waarmee u niet alleen RGB foto’s kunt maken. Het toestel bevat ook een thermische camera, ideaal voor inspecties van woningen en zonnepanelen.

Neem met ons contact op

Hieronder vindt u alle opties: